Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΧάλκινος ο Παναγιώτης Κουφάκης

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και των δύο Σητειακών μαθητών στον διαγωνισμό της 37η Εθνικής  Μαθηματικής Ολυμπιάδας  «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22  Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα. Ο Παναγιώτης Κουφάκης από την  Γ΄ τάξη  του Γυμνάσιου Χανδρά και ο Γιώργος Σφενδουράκης από την Β΄ τάξη Λυκείου του ΓΕΛ Σητείας συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μας  έκαναν υπερήφανους για ακόμα μια φορά. Να θυμίσουμε   ότι   ήταν  οι μοναδικοί μαθητές από ολόκληρο το Νομό Λασιθίου  που διακρίθηκαν στον 80ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών  «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ». Ανάμεσα σε...
Stavroula23. February 2020

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και των δύο Σητειακών μαθητών στον διαγωνισμό της 37η Εθνικής  Μαθηματικής Ολυμπιάδας  «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22  Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης Κουφάκης από την  Γ΄ τάξη  του Γυμνάσιου Χανδρά και ο Γιώργος Σφενδουράκης από την Β΄ τάξη Λυκείου του ΓΕΛ Σητείας συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μας  έκαναν υπερήφανους για ακόμα μια φορά.

Να θυμίσουμε   ότι   ήταν  οι μοναδικοί μαθητές από ολόκληρο το Νομό Λασιθίου  που διακρίθηκαν στον 80ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών  «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».

Ανάμεσα σε 538 συνολικά διαγωνιζόμενους οι Σητειακοί μαθητές ξεχώρισαν και ιδιαίτερα ο  Παναγιώτης Κουφάκης από την  Γ΄ τάξη  του Γυμνάσιου Χανδρά βραβεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο στην 15 θέση ανάμεσα στους 24 βραβευθέντες.

Μεγάλη τιμή και χαρά για τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ να συνομιλούν με τον Παναγιώτη Κουφάκη ένα παιδί πραγματικό αγωνιστή αλλά και την υπερήφανη Μαμά κα Ξενικάκη Πόπη.

Ένα μεγάλο μπράβο είναι λίγο.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456