Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα παιδιά του 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ διαπρέπουν σε διαγωνισμό ρομποτικής με πρόταση για τα ΑΜΕΑ της πόλης μας

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ.   Οι διακρίσεις των Σητειακών  παιδιών  διαδέχεται  η μια  την άλλη αποδεικνύοντας περίτρανα πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον ενθουσιασμό και τη φλόγα των παιδιών. Μιλώντας με αυτά τα παιδιά και την καθηγήτρια τους καταλαβαίνεις πως επιτυγχάνονται οι στόχοι. Πολύ όρεξη για δουλειά, ομαδικότητα, πίστη σ αυτό που κάνεις, στόχος, προσφορά, συστατικά απαραίτητα ενός καλού αποτελέσματος. Ο ενθουσιασμός με...
Stavroula25. February 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ.

 

Οι διακρίσεις των Σητειακών  παιδιών  διαδέχεται  η μια  την άλλη αποδεικνύοντας περίτρανα πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον ενθουσιασμό και τη φλόγα των παιδιών.

Μιλώντας με αυτά τα παιδιά και την καθηγήτρια τους καταλαβαίνεις πως επιτυγχάνονται οι στόχοι.

Πολύ όρεξη για δουλειά, ομαδικότητα, πίστη σ αυτό που κάνεις, στόχος, προσφορά, συστατικά απαραίτητα ενός καλού αποτελέσματος.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο μίλησαν στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ τα παιδιά και η καθηγήτρια τους δείχνει  ότι αυτή τους η διάκριση θα έχει συνέχεια και θα πρέπει όλοι να τα ενθαρρύνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Η παρουσία της σχολικής μας ομάδας ενθουσίασε τους κριτές στην πίστα του διαγωνισμού, με τη σχεδίαση του ρομπότ, την καινοτόμο πρόταση προσέλευσης και κολύμβησης μέσω ρομποτικού βραχίονα ατόμων ΑΜΕΑ στη παραλία της Σητείας αλλά και την προσήλωσή τους στις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας και του αλληλοσεβασμού. Η διάκριση και η πρόκριση ήρθε ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας όλης της ομάδας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στους στόχους τους!

από την κα Νεκταρία Αντωνακάκη καθηγήτρια και εμψυχώτρια  των παιδιών

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456