Sitiaka is loading for You ...

 

OΕλλάδαΟ κοροναϊός έφτασε στην Ελλάδα

Ο κοροναϊός έφτασε στην Ελλάδα: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη Φωτογραφία Αρχείου – Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ Στην Ελλάδα έφτασε ο κοροναϊός, όπως άλλωστε αναμενόταν, με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης ότι μια 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη νοσεί από την ιογενή πνευμονία. Η ασθενής, που επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στη βόρεια Ιταλία, είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει άλλα προβλήματα υγείας. Εκτός από την ίδια τη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» στη Θεσσαλονίκη, οικειοθελώς απομονώνεται και η οικογένειά της, καθώς και...
Stavroula26. February 2020
koronaios
Ο κοροναϊός έφτασε στην Ελλάδα: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία Αρχείου – Πηγή: ΙΝΤΙΜΕ

Στην Ελλάδα έφτασε ο κοροναϊός, όπως άλλωστε αναμενόταν, με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης ότι μια 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη νοσεί από την ιογενή πνευμονία.

Η ασθενής, που επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στη βόρεια Ιταλία, είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει άλλα προβλήματα υγείας.

Εκτός από την ίδια τη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» στη Θεσσαλονίκη, οικειοθελώς απομονώνεται και η οικογένειά της, καθώς και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Οι ειδικοί, που εδώ και ημέρες είχαν προειδοποιήσει πως είναι θέμα χρόνο να φτάσει στη χώρα μας ο κοροναϊός, συστήνουν ψυχραιμία.

Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του κρούσματος.

Υπενθυμίζεται πως λίγη ώρα νωρίτερα έγινε γνωστό πως αρνητικό για κοροναϊό ήταν το δείγμα του ασθενούς στο «Αττικόν»

Η ΠΝΠ για τον κοροναϊό

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ανακοινώθηκε χθες, Τρίτη, από τον Στέλιο Πέτσα με τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ σε περίπτωση που υπάρξει κρούσματα κοροναϊού στη χώρα.

Στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τα «κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού» υπάρχουν συνολικά πέντε άρθα με προβλέψεις.

CNN Greece

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456