Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας προσφέρει αυτό που θα έπρεπε να προσφέρει το κράτος στο Nοσοκομείο”

Με την ξεκάθαρη πρόθεση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρου Αρναουτάκη επισφραγίστηκε η συνάντηση του ίδιου με τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανταποκρίθηκε με ενδιαφέρον στην πρόσκληση του Συλλόγου προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου Σητείας και η δυνατότητα ενίσχυσης του από την Περιφέρεια. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η κα Δαρατσιανού Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόθεση του κ Αρναουτάκη να στηρίξει το νοσηλευτικό ίδρυμα. Επίσης...
Stavroula29. February 2020

Με την ξεκάθαρη πρόθεση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ Σταύρου Αρναουτάκη επισφραγίστηκε η συνάντηση του ίδιου με τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανταποκρίθηκε με ενδιαφέρον στην πρόσκληση του Συλλόγου προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου Σητείας και η δυνατότητα ενίσχυσης του από την Περιφέρεια.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η κα Δαρατσιανού Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόθεση του κ Αρναουτάκη να στηρίξει το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Επίσης παρόντες ήταν  εκπρόσωποι των  ιατρικών υπηρεσιών κ. Νίκος Σολιδάκης και κ. Μαρία Δασενάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γουλιδάκης ο Περιφερειακός Σύμβούλος κ. Γιώργος Τσιφετάκης και ο κ Κωνσταντίνος  Ξενικάκης

Ο κ Αρναουτάκης ξεναγήθηκε  στις ανακαινισμένες κλινικές της Παθολογικής και της Χειρουργικής και εξήρε  τη δραστηριότητα  του  Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου για την αποτελεσματική προσπάθεια στήριξης  του  Νοσοκομείο Σητείας.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456