Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚανένας λόγος ανησυχίας στην Σητεία μετά την άφιξη ατόμων από την Kίνα

Στα πλαίσια της γενικότερης επιφυλακτικότητας που υπάρχει μετά την αύξηση των κρουσμάτων Κορονοιού και στην Ελλάδα, σε επιφυλακή είναι υγειονομικές υπηρεσίες Δήμοι και Σχολεία  πάντα στα πλαίσια όπου ορίζει το πρωτόκολλο που έχει δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσίας Υγείας.   Με αφορμή την άφιξη στην πόλη της Σητείας  μελών οικογένειας τα οποία ζουν μόνιμα εδώ,  από τη χώρα προέλευσης της νόσου, τους επιβλήθηκαν  μέτρα  15ημερης καραντίνας  από τις αρμόδιες υπηρεσίες ούτως ώστε να διασφαλιστεί...
Stavroula6. March 2020
uermometro koronoio

Στα πλαίσια της γενικότερης επιφυλακτικότητας που υπάρχει μετά την αύξηση των κρουσμάτων Κορονοιού και στην Ελλάδα, σε επιφυλακή είναι υγειονομικές υπηρεσίες Δήμοι και Σχολεία  πάντα στα πλαίσια όπου ορίζει το πρωτόκολλο που έχει δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσίας Υγείας.

 

Με αφορμή την άφιξη στην πόλη της Σητείας  μελών οικογένειας τα οποία ζουν μόνιμα εδώ,  από τη χώρα προέλευσης της νόσου, τους επιβλήθηκαν  μέτρα  15ημερης καραντίνας  από τις αρμόδιες υπηρεσίες ούτως ώστε να διασφαλιστεί και να εκμηδενιστεί η πιθανότητα εμφάνισης ή μεταφοράς του ιού στην υπόλοιπη οικογένεια και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο κάτι που εφαρμόζεται πάντα σε περιπτώσεις εισόδου από χώρες με έξαρση του ιού.

 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά της οικογένειας ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου και με την καθοδήγηση των υγειονομικών υπηρεσιών της πόλης  ούτως ώστε να εφαρμοστούν προληπτικά τα απαιτούμενα και να μην υπάρξει λόγος ανησυχίας.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν συντρέχει κανένας  λόγος ανησυχίας και τηρούνται στην πόλη της Σητείας αλλά και στο Νοσοκομείο   κατά γράμμα το πρωτόκολλο και οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημοσίας Υγείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456