Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΑπό την Τρίτη 10 Μαρτίου ξεκινά και πάλι η αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών στο Δήμο Σητείας

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος καθαριότητας κα Ελένη Πλατανάκη ενημερώνει τούς συνδημότες με σχετική ανακοίνωση για την έναρξη της αποκομιδής ανακυκλώσημων υλικών μετά την πολύμηνη διακοπή της διαδικασίας λόγο της μη λειτουργίας του Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ηρακλείου.     “Μετά από αρκετούς μήνες ανάκλησης του προγράμματος ανακύκλωσης του Δήμου μας,λόγο μη λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Η Ηρακλείου ( Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι από την Τρίτη 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει ξανά...
Stavroula7. March 2020
anakoiklosi odygies foto

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος καθαριότητας κα Ελένη Πλατανάκη ενημερώνει τούς συνδημότες με σχετική ανακοίνωση για την έναρξη της αποκομιδής ανακυκλώσημων υλικών μετά την πολύμηνη διακοπή της διαδικασίας λόγο της μη λειτουργίας του Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ηρακλείου.

 

 

“Μετά από αρκετούς μήνες ανάκλησης του προγράμματος ανακύκλωσης του Δήμου μας,λόγο μη λειτουργίας του Κ.Δ.Α.Η Ηρακλείου ( Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών), θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι από την Τρίτη 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει ξανά η αποκομιδή σε ανακυκλώσιμα υλικά.
Η βοήθεια και η στήριξη όλων μας γίνεται απαραίτητη.
Λιγότερα απορρίμματα σημαίνει οικονομικά οφέλη τόσο για το δήμο μας,αλλά και το περιβάλλον.
Σας ευχαριστώ”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456