Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΚλειστό από σήμερα και το ΚΑΠΗ του Δήμου Σητείας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων για την Δημόσια Υγεία που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, θα παραμείνουν κλειστά και τα ΚΑΠΗ ολόκληρης  της χώρας  για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Σκοπός της προληπτικής αναστολής των ΚΑΠΗ είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων και θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου.   Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας πως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στον Κορωνοϊό, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των χώρων συγκέντρωσης τους....
Stavroula9. March 2020
kapi foto1

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων για την Δημόσια Υγεία που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, θα παραμείνουν κλειστά και τα ΚΑΠΗ ολόκληρης  της χώρας  για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Σκοπός της προληπτικής αναστολής των ΚΑΠΗ είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων και θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου.

 

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αναγνωρίζοντας πως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στον Κορωνοϊό, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των χώρων συγκέντρωσης τους.

Εντωμεταξύ  η άνοδος στα κρούσματα του Κορωνοϊού στην χώρα, φέρνουν νέα μέτρα από την κυβέρνηση τα οποία θα είναι σε ισχύ από σήμερα, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Με τον αριθμό των ασθενών να έχει φτάσει τους 73, η κυβέρνηση, μετά την χθεσινή σύσκεψη αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα σειρά μέτρων, πέρα από το προληπτικό κλείσιμο  σχολείων, όπου υπάρχουν ύποπτα κρούσματα, τώρα επιβάλει κα την διεξαγωγή των αγώνων με άδεια γήπεδα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456