Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ βίαιη προσαρμογή μας στην τεχνολογία

Την πλήρη ευθύνη και διαχείριση της  λειτουργίας  και επικοινωνίας των Υπηρεσιών του Δήμου έχει πλέον η Υπηρεσία Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Σητείας ο προϊστάμενος της οποίας κ Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  για την αναγκαιότητα συντονισμού μας στα νέα δεδομένα αλλά και για τον βίαιο τρόπο που μπήκαν στην ζωή μας. Ο κ Μαλλιαρουδάκης μας διαβεβαιώνει ότι  Δήμος Σητείας θα έχει μια πλήρη και άρτια λειτουργία μέσω των δυνατοτήτων που μας δίνει η...
Stavroula19. March 2020

Την πλήρη ευθύνη και διαχείριση της  λειτουργίας  και επικοινωνίας των Υπηρεσιών του Δήμου έχει πλέον η Υπηρεσία Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Σητείας ο προϊστάμενος της οποίας κ Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ  για την αναγκαιότητα συντονισμού μας στα νέα δεδομένα αλλά και για τον βίαιο τρόπο που μπήκαν στην ζωή μας.

Ο κ Μαλλιαρουδάκης μας διαβεβαιώνει ότι  Δήμος Σητείας θα έχει μια πλήρη και άρτια λειτουργία μέσω των δυνατοτήτων που μας δίνει η τεχνολογία στα πλαίσια των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456