Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: Το επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στην περιοχή μας, αποτυπώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης

Αγαπητοί συνδημότες Δυστυχώς αυτό που όλοι απευχόμασταν είναι πραγματικότητα. Το επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στην περιοχή μας, αποτυπώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης σε σχέση με τη διάχυση και τη διασπορά του φαινομένου, και ως εκ τούτου την ανάγκη αυστηρής τήρησης των οδηγιών και κατευθύνσεων στην καθημερινότητά μας. Έχω εκφράσει εδώ και πολύ καιρό δημόσια και αρκετές φορές την αυξημένη ανησυχία μου, κάτι που επαναλαμβάνω και τώρα. Ο κόσμος όλος υφίσταται ένα παγκόσμιο σοκ, και οι εκκλήσεις...
Stavroula22. March 2020
DSC03251

Αγαπητοί συνδημότες
Δυστυχώς αυτό που όλοι απευχόμασταν είναι πραγματικότητα.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 στην περιοχή μας, αποτυπώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης σε σχέση με τη διάχυση και τη διασπορά του φαινομένου, και ως εκ τούτου την ανάγκη αυστηρής τήρησης των οδηγιών και κατευθύνσεων στην καθημερινότητά μας.

Έχω εκφράσει εδώ και πολύ καιρό δημόσια και αρκετές φορές την αυξημένη ανησυχία μου, κάτι που επαναλαμβάνω και τώρα. Ο κόσμος όλος υφίσταται ένα παγκόσμιο σοκ, και οι εκκλήσεις και προτροπές από παντού, είναι στο να αντιληφθούμε όλοι το μέγεθος του προβλήματος και την ανάγκη για προσωπική ανάληψη ευθυνών.

Είναι στιγμές πρωτόγνωρες που ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην τις ξαναζήσει κανείς από μας. Ας υπακούσουμε λοιπόν πιστά και να τηρήσουμε με θρησκευτική ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών. Ας δείξουμε την υπευθυνότητα εκείνη που αρμόζει και επιβάλλεται από την ανθρώπινη φύση. Ας σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας εκείνους, που αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, υπερβάλλουν εαυτούς, πιστοί στον όρκο τους για προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Αγαπητοί συμπολίτες.
Ο Δήμος Σητείας και οι υπηρεσίες του, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, εφαρμόζει πιστά όλα τα σχέδια και τις οδηγίες, και κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία και προφύλαξη όλων μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Βοηθήστε το έργο μας, βοηθήστε το κράτος, βοηθήστε τις υγειονομικές μας υπηρεσίες. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στην ασθενή συμπολίτισσα μας.

Δήμαρχος Σητείας
Ζερβάκης Γιώργος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456