Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑπολύμανση στο αστυνομικό τμήμα Σητείας

Με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις αστυνομικές υπησεσίες του νομού. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα οχήματα και τούς χώρους του αστυνομικού τμήματος Σητείας. “Για μας προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της υγείας των πολιτών και φυσικά των οργάνων της τάξης. τηρούμε όλα τα μέτρα στο μέγιστο και οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται τακτικά. Η προτροπή μας είναι να τηρούνται  τα μέτρα από τους πολίτες γιατί πλέον δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. Πρέπει...
Stavroula24. March 2020

Με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου απολυμάνσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις αστυνομικές υπησεσίες του νομού.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση στα οχήματα και τούς χώρους του αστυνομικού τμήματος Σητείας.

“Για μας προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της υγείας των πολιτών και φυσικά των οργάνων της τάξης. τηρούμε όλα τα μέτρα στο μέγιστο και οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται τακτικά. Η προτροπή μας είναι να τηρούνται  τα μέτρα από τους πολίτες γιατί πλέον δεν υπάρχει περίοδος χάριτος. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας στην μη εξάπλωση του covid-19 ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αστυνομικός διευθηντής Λασιθίου κ Μανώλης Καζαμίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456