Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία“δε τίθεται θέμα ανησυχίας” διαβεβαιώνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας για τα κρουαζιερόπλοια

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Αντιδημαρχεια Πολιτικής Προστασίας με το Λιμεναρχείο Σητείας, έλαβε χώρα ενημέρωση, που αφορά τα δύο κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται στην περιοχή μας ( Σχοινιά – Κάβο Σίδερο), σύμφωνα με την οποία δε τίθεται θέμα ανησυχίας λόγο κοροναϊού..       foto Δημήτρης Σπυριδάκης   Πρόκειται για πλοία της ίδιας πλοιοκτήτριας εταιρίας που λόγο μεγάλης θαλάσσιας κινητικότητας, ελλιμενιζουν στην περιοχή μας.. έρχονται από Πορτ Σαιντ με προορισμό το Πειραιά...
Stavroula7. April 2020
PLIO

 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Αντιδημαρχεια Πολιτικής Προστασίας με το Λιμεναρχείο Σητείας, έλαβε χώρα ενημέρωση, που αφορά τα δύο κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται στην περιοχή μας ( Σχοινιά – Κάβο Σίδερο), σύμφωνα με την οποία δε τίθεται θέμα ανησυχίας λόγο κοροναϊού..

 

 

 

foto Δημήτρης Σπυριδάκης

 

Πρόκειται για πλοία της ίδιας πλοιοκτήτριας εταιρίας που λόγο μεγάλης θαλάσσιας κινητικότητας, ελλιμενιζουν στην περιοχή μας.. έρχονται από Πορτ Σαιντ με προορισμό το Πειραιά για παραλαβή εφοδίων.

Δεν έχουν επιβάτες παρά μόνο το πλήρωμα, το οποίο είναι πολύ καλά στην υγεία τους, όπως το διαβεβαίωσαν και οι δύο πλοίαρχοι… Αναμένεται εντός της ημέρας ο απόπλους του ενός. Το άλλο με νεώτερη εντολή.
Η ενημέρωση των δημοτών είναι ιερή μας υποχρέωση…
Με υπευθυνότητα , πνεύμα ανησυχίας και ευαισθησία προς τους δημότες μας, συνεχίζουμε το έργο μας.

Μένουμε σπίτι αγαπάμε τη ζωή
και τον συνάνθρωπο μας.

Γιώργος Αιλαμακης
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456