Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΑναχώρησε νωρίς το πρωί σήμερα το Mein Schiff 5

Αναχώρησε νωρίς το πρωί σήμερα το Mein Schiff 5 από το αγκυροβόλιο στη θέση Καρούμες, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν πλέον ευνοϊκές, προς αναζήτηση ασφαλούς   σημείου  νότια της Κρήτης. Να θυμίσουμε ότι είχε προκληθεί προβληματισμός στην τοπική κοινωνία, στο γενικότερο κλίμα επιφυλακτικότητας που επικρατεί,  για την άφιξη του ανοιχτά της  θαλάσσιας περιοχής Καρόυμες -Σχοινιά – Κάβο Σίδερο με αποτέλεσμα να εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου από την Αντιδημαρχεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας. Post...
Stavroula9. April 2020
anaxorise to plio

Αναχώρησε νωρίς το πρωί σήμερα το Mein Schiff 5 από το αγκυροβόλιο στη θέση Καρούμες, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν πλέον ευνοϊκές, προς αναζήτηση ασφαλούς   σημείου  νότια της Κρήτης.

Να θυμίσουμε ότι είχε προκληθεί προβληματισμός στην τοπική κοινωνία, στο γενικότερο κλίμα επιφυλακτικότητας που επικρατεί,  για την άφιξη του ανοιχτά της  θαλάσσιας περιοχής Καρόυμες -Σχοινιά – Κάβο Σίδερο με αποτέλεσμα να εκδοθεί και σχετικό δελτίο τύπου από την Αντιδημαρχεία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456