Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑυστηρότατα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Σητείας

Αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας τηρούνται στο αεροδρόμιο Σητείας σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την μετακίνηση από και προς τον αερολιμένα όπως μας ενημέρωσε ο αερολιμενάρχης κ Δημήτρης Βερύγος. “Πρέπει να εφαρμοστούν στο ακέραιο οι οδηγίες προκείμενου να μηδενιστούν οι πιθανότητες μεταφοράς του ιού για το καλό όλων μας. Μπορεί αυτό το Πάσχα να είναι ένα διαφορετικό Πάσχα όμως αν όλοι μπορέσουμε να είμαστε υγιείς θα μπορέσουμε να κάνουμε ότι σχέδια θέλουμε για το μέλλον”. Περιορισμένη...
Stavroula14. April 2020

Αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας τηρούνται στο αεροδρόμιο Σητείας σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την μετακίνηση από και προς τον αερολιμένα όπως μας ενημέρωσε ο αερολιμενάρχης κ Δημήτρης Βερύγος. “Πρέπει να εφαρμοστούν στο ακέραιο οι οδηγίες προκείμενου να μηδενιστούν οι πιθανότητες μεταφοράς του ιού για το καλό όλων μας. Μπορεί αυτό το Πάσχα να είναι ένα διαφορετικό Πάσχα όμως αν όλοι μπορέσουμε να είμαστε υγιείς θα μπορέσουμε να κάνουμε ότι σχέδια θέλουμε για το μέλλον”.

Περιορισμένη η κίνηση στον αερολιμένα Σητείας μιας και είναι αρκετοί αυτοί που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να ταξιδέψουν όμως είναι λίγοι αυτοί που έχουν τις προϋποθέσεις.

Χαρακτηριστική η περίπτωση Κινέζων τουριστών που ήθελαν να ταξιδέψουν στην σημερινή πτήση για Αθήνα χωρίς όμως να διαθέτουν τα απαιτούμενα έγραφα.

Ο κ Μανώλης Μανουσάκης Προϊστάμενος της Skyserv S.A. Αεροδρομίου Σητείας που είναι υπεύθυνη για την επίγεια Εξυπηρέτησης του αεροδρομίου δηλώνει κατηγορηματικά στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ότι” δεν μπορεί κανείς να ταξιδέψει χωρίς τα απαιτούμενα”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456