Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαO Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σητείας Μανόλης Μακρονικολάκης στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σητείας κ. Μανόλης Μακρονικολάκης μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει για να μπορέσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Σητείας να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη  οργανωτική δομή. Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την άποψη ότι “ο Γενικός Γραμματέας  μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό που θα ακολουθήσουν και οι μελλοντικές δημοτικές αρχές. Είναι κάτι που...
Stavroula22. April 2020

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σητείας κ. Μανόλης Μακρονικολάκης μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει για να μπορέσουν οι υπηρεσίες του Δήμου Σητείας να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη  οργανωτική δομή.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης εξέφρασε την άποψη ότι “ο Γενικός Γραμματέας  μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό θεσμό που θα ακολουθήσουν και οι μελλοντικές δημοτικές αρχές. Είναι κάτι που έχει αποδώσει  εδώ και χρόνια στους γειτονικούς δήμους  Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας. Ο συγκεκριμένος θεσμός μπορεί να  λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και να κάνει το δήμο αποδοτικότερο στο έργο του”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456