Sitiaka is loading for You ...

 

ΚρήτηΤο ντοκιμαντέρ για την Κρήτη που συγκινεί

Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Cretativity, αποτέλεσμα της λέξης Creta, που σημαίνει Κρήτη και creativity, που σημαίνει δημιουργηκότητα, αφορά έξι καλλιτέχνες από έξι διαφορετικές χώρες και έξι διαφορετικούς τομείς της τέχνης που έχουν επιλέξει να ζήσουν και να εργαστούν στην Κρήτη. Μεταξύ αυτών και η Βικτόρια Χίσλοπ, συγγραφέας του διεθνούς best seller “Το Νησί”. Αυτοί οι έξι άνθρωποι μιλούν στην κάμερα τους λόγους που τους έφεραν σε αυτό το μέρος, καθώς και αυτά που τους έχουν...
Stavroula28. April 2020

Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Cretativity, αποτέλεσμα της λέξης Creta, που σημαίνει Κρήτη και creativity, που σημαίνει δημιουργηκότητα, αφορά έξι καλλιτέχνες από έξι διαφορετικές χώρες και έξι διαφορετικούς τομείς της τέχνης που έχουν επιλέξει να ζήσουν και να εργαστούν στην Κρήτη.

Μεταξύ αυτών και η Βικτόρια Χίσλοπ, συγγραφέας του διεθνούς best seller “Το Νησί”. Αυτοί οι έξι άνθρωποι μιλούν στην κάμερα τους λόγους που τους έφεραν σε αυτό το μέρος, καθώς και αυτά που τους έχουν κρατήσει στην Κρήτη προερχόμενοι από μια πιο ανεπτυγμένη χώρα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγουν από την Κρήτη.

 

kritagenis kritas

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456