Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣτα “κάγκελα” οι επιχειρηματίες της εστίασης μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Σε αδιέξοδο φαίνεται να βρίσκονται οι επιχειρήσεις της εστίασης μετά και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εστίασης ολόκληρης της Ελλάδας πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού προκειμένου να συντονίσουν  τις επόμενες κινήσεις τους. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ Αγγελάκης Μανώλης ο οποίος και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του αλλά και την απόγνωση τον επαγγελματιών της περιοχής. Οι δηλώσεις...
Stavroula28. April 2020

Σε αδιέξοδο φαίνεται να βρίσκονται οι επιχειρήσεις της εστίασης μετά και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων εστίασης ολόκληρης της Ελλάδας πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού προκειμένου να συντονίσουν  τις επόμενες κινήσεις τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σητείας εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ Αγγελάκης Μανώλης ο οποίος και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του αλλά και την απόγνωση τον επαγγελματιών της περιοχής.

Οι δηλώσεις του κ. Αγγελάκη για τις αποφάσεις των συλλόγων σε αυριανό ρεπορτάζ.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456