Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Δήμος Σητείας στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα συζήτησης το άνοιγμα των χώρων αθλητισμού που ανήκουν στους Δήμους. Στην τηλεδιάσκεψη εκτός από τούς  Δημάρχους συμμετείχαν   αντιδήμάρχοι, εντεταλμένους σύμβουλοι, υπεύθυνοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αποφασίστηκε ότι σταδιακά θα επιτραπεί η άθληση σε ατομικούς χώρους, ατομικές προπονήσεις και ατομικά αθλήματα από τη στιγμή που από τις 4 Μαΐου θα υπάρξει εν μέρει επιστροφή στην κανονικότητα,...
Stavroula29. April 2020

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα συζήτησης το άνοιγμα των χώρων αθλητισμού που ανήκουν στους Δήμους.

Στην τηλεδιάσκεψη εκτός από τούς  Δημάρχους συμμετείχαν   αντιδήμάρχοι, εντεταλμένους σύμβουλοι, υπεύθυνοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποφασίστηκε ότι σταδιακά θα επιτραπεί η άθληση σε ατομικούς χώρους, ατομικές προπονήσεις και ατομικά αθλήματα από τη στιγμή που από τις 4 Μαΐου θα υπάρξει εν μέρει επιστροφή στην κανονικότητα, με την άρση κάποιων μέτρων.

Από 20 Μαΐου και μετά θα επανεξεταστεί το θέμα και είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι κανονικές προπονήσεις με συμμετοχή περισσότερων αθλητών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456