Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΚαμία παράταση στην περίοδο καύσης

Καμία παράταση στην περίοδο καύσης δεν θα δοθεί διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης. Από την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020 ξεκινά η εφαρμογή της πυροσβεστικής διάταξης με βάση την οποία τίθεται σε ισχύ η φετινή αντιπυρική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, απαγορεύεται αυστηρά λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, στις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις. Σε περιπτώσεις...
Stavroula30. April 2020

Καμία παράταση στην περίοδο καύσης δεν θα δοθεί διαβεβαιώνει με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας κ Γιώργος Αιλαμάκης.

Από την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020 ξεκινά η εφαρμογή της πυροσβεστικής διάταξης με βάση την οποία τίθεται σε ισχύ η φετινή αντιπυρική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, απαγορεύεται αυστηρά λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, στις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις.

Σε περιπτώσεις παράβασης, θα ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία με σχηματικό δικογραφίας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456