Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΚλείνουν όλες οι πλατείες της χώρας

Οι επιχειρηματίες της εστίασης μαζεύουν τα κομμάτια τους, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και πλέον δεν επαιτούν ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την πολιτεία να τους στηρίξει έμπρακτα. Η κινητοποίηση τους  ήταν θέμα ημερών . Την ερχόμενη Τετάρτη κλείνουν συμβολικέ όλες οι πλατείες της χώρας σε μια προσπάθεια των ανθρώπων της εστίασης να αφυπνίσουν τον κόσμο και να τον κάνουν κοινωνό στο πρόβλημα τους που είναι πρόβλημα όλων μας. Ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί   μια πρωτότυπη εκδήλωση...
Stavroula2. May 2020

Οι επιχειρηματίες της εστίασης μαζεύουν τα κομμάτια τους, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και πλέον δεν επαιτούν ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την πολιτεία να τους στηρίξει έμπρακτα.

Η κινητοποίηση τους  ήταν θέμα ημερών .

Την ερχόμενη Τετάρτη κλείνουν συμβολικέ όλες οι πλατείες της χώρας σε μια προσπάθεια των ανθρώπων της εστίασης να αφυπνίσουν τον κόσμο και να τον κάνουν κοινωνό στο πρόβλημα τους που είναι πρόβλημα όλων μας.

Ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί   μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα ,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

“είμαστε σε μια πολύ δύσκολη και αβέβαιη κατάσταση  όμως οφείλουμε να ελπίζουμε και να κάνουμε την προσπάθεια μας” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Κώστας Κατσαμποξάκης γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης Σητείας και επιχειρηματίας ο ίδιος.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456