Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣυνελήφθη στη Σητεία για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (09.05.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : • 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία...
Stavroula10. May 2020
xGLWRWlc35nxCQxKoSaD

Συνελήφθη χθες (09.05.2020) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• 7 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρες,

• 17 γραμμάρια κάνναβης,

• αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 100 γραμμαρίων,

• τρίφτης κάνναβης

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456