Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΤο καλοκαίρι είναι εδώ

Όλο και περισσότεροι οι επισκέπτες στην  παραλία της Σητείας  και όλα δείχνουν  πως το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό ελπίζουμε τίποτα να μην μπορεί να το αλλαξει. Προς το παρόν όπως λένε και οι οδηγίες η ατομική άθληση επιτρέπεται και επομένως όποιος θέλει μπορεί  να πάει στην παραλία να τρέξει, να κάνει ένα μπάνιο και να φύγει όπως διευκρίνισε σε συνέντευξη του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. “Για τις οργανωμένες παραλίες, σαφώς θα υπάρχουν μέτρα,...
Stavroula10. May 2020

Όλο και περισσότεροι οι επισκέπτες στην  παραλία της Σητείας  και όλα δείχνουν  πως το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό ελπίζουμε τίποτα να μην μπορεί να το αλλαξει.

Προς το παρόν όπως λένε και οι οδηγίες η ατομική άθληση επιτρέπεται και επομένως όποιος θέλει μπορεί  να πάει στην παραλία να τρέξει, να κάνει ένα μπάνιο και να φύγει όπως διευκρίνισε σε συνέντευξη του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

“Για τις οργανωμένες παραλίες, σαφώς θα υπάρχουν μέτρα, τα οποία όπως έχουμε ξαναπεί, θα αποφασίζονται ανάλογα με την πορεία της νόσου κατά τα διάφορα στάδια άρσης των μέτρων. Αισθάνομαι ότι άνευ απροόπτου εντός του Μαΐου, θα ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες με τους κανόνες που ισχύουν και στην εστίαση” είπε  ο κ. Παπαθανάσης.

Μετά την κοσμοσυρροή που καταγράφηκε από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με οδηγίες ασφαλείας.

Μένουμε ασφαλείς… και στην παραλία

και η κυβέρνηση υπενθυμίζει ότι:

  • Εάν επιλέξουμε να πάμε παραλία, το κάνουμε με προσοχή.
  • Εάν μπορούμε να πάμε καθημερινή, το προτιμάμε.
  • Κρατάμε 2 μέτρα αποστάσεις.
  • Αποφεύγουμε τον συνωστισμό.
  • Δεν βάζουμε το εαυτό μας και τους συμπολίτες μας σε κίνδυνο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456