“Μόνο αλεύρι και νερό και βουτυράτη ντόπια αλμυρή μυζήθρα” όπως μας λέει η Διαμάντη είναι τα τρια βασικά, για την ξεχωριστή γεύση της Νεράτης μυζηθρόπιτας, συστατικά.
Φτιάχνουμε Νεράτη με την Διαμάντη Δασκαλάκη ιδιοκτήτρια του Καφέ-καφε.
Sitiaka is loading for You ...
“Μόνο αλεύρι και νερό και βουτυράτη ντόπια αλμυρή μυζήθρα” όπως μας λέει η Διαμάντη είναι τα τρια βασικά, για την ξεχωριστή γεύση της Νεράτης μυζηθρόπιτας, συστατικά.
Φτιάχνουμε Νεράτη με την Διαμάντη Δασκαλάκη ιδιοκτήτρια του Καφέ-καφε.