Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΧωρίς προβλήματα η έναρξη των μαθημάτων στα γυμνάσια της Σητείας

Το κουδούνι χτύπησε ξανά σήμερα για τους μαθητές του Γυμνασίου καθώς και της Α’ και Β’ Λυκείου. Οι μαθητές επανήλθαν με τα μέτρα προστασίας στα σχολεία μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω Κορωνοϊού. Τα μέτρα περιλαμβάνουν: 15 μαθητές (μέγιστο) ανά τάξη, αποστάσεις, χωριστά διαλείμματα, όχι παιχνίδια με μπάλα και με κλειστά κυλικεία. Εκτός από τα γνωστά μέτρα προστασίας, της τήρησης αποστάσεων, του σχολαστικού καθαρισμού και της προαιρετικής χρήσης μάσκας, οι μαθητές θα πρέπει να φροντίσουν τα βιβλία...
Stavroula18. May 2020

Το κουδούνι χτύπησε ξανά σήμερα για τους μαθητές του Γυμνασίου καθώς και της Α’ και Β’ Λυκείου.

Οι μαθητές επανήλθαν με τα μέτρα προστασίας στα σχολεία μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω Κορωνοϊού.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν: 15 μαθητές (μέγιστο) ανά τάξηαποστάσειςχωριστά διαλείμματα, όχι παιχνίδια με μπάλα και με κλειστά κυλικεία.

Εκτός από τα γνωστά μέτρα προστασίας, της τήρησης αποστάσεων, του σχολαστικού καθαρισμού και της προαιρετικής χρήσης μάσκας, οι μαθητές θα πρέπει να φροντίσουν τα βιβλία τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν και την ερχόμενη σχολική χρονιά. Ενώ για τους μαθητές γυμνασίων θα μπορεί να υπάρχει μέχρι την λήξη της χρονιάς την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Η ζωντανή μετάδοση μαθήματος αφορά μαθητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ενώ σύμφωνα με το υπουργείο, η κάμερα θα πρέπει να εστιάζει στον εκπαιδευτικό ή/και στον πίνακα της αίθουσας διδασκαλίας μόνον, ενώ η ζωντανή μετάδοση του μαθήματος δεν αφορά μέρος της διδακτικής ώρας που σχετίζεται με τυχόν εξέταση μαθητών. Η εν λόγω απόφαση έχει ισχύ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456