Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈνοχος ο 37χρονος συζυγοκτόνος

Ένοχος ο 37χρονος για τον στραγγαλισμό της συζύγου του στη Σητεία Εισαγγελέας: να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά Ένοχος κρίθηκε  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 37χρονος Κρητικός που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας.Ο 37χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αθωώθηκε για την έκθεση ανηλίκων κατά συρροή και την κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων. Η πλευρά της υπεράσπισής ζήτησε από την Έδρα να αναγνωριστούν στον 37χρονο...
Stavroula27. May 2020
dikastirio-3_16

Ένοχος ο 37χρονος για τον στραγγαλισμό της συζύγου του στη Σητεία

Εισαγγελέας: να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά

Ένοχος κρίθηκε  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 37χρονος Κρητικός που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας.Ο 37χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αθωώθηκε για την έκθεση ανηλίκων κατά συρροή και την κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων.

Η πλευρά της υπεράσπισής ζήτησε από την Έδρα να αναγνωριστούν στον 37χρονο ελαφρυντικά. Ο Εισαγγελέας πρότεινε με τη σειρά του να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Αυτήν την ώρα η συνεδρίαση έχει διακοπεί, καθώς οι δικαστές συσκέπτονται για το αν θα αναγνωριστούν ή όχι ελαφρυντικά στον κατηγορούμενο.

neakriti.gr

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456