Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΓιώργος Ζερβάκης: “Ένα χρόνο πριν δώσαμε μια υπόσχεση και αυτή θα τηρήσουμε”

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την νίκη του στις δημοτικές εκλογές και ο Γιώργος Ζερβάκης ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους τον στήριξαν  και μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά προκειμένου να τηρηθεί η υπόσχεση η οποία δόθηκε.   Το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής: “Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική παράταξη «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 60,56%. Με...
Stavroula3. June 2020

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την νίκη του στις δημοτικές εκλογές και ο Γιώργος Ζερβάκης ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους τον στήριξαν  και μίλησε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για την προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά προκειμένου να τηρηθεί η υπόσχεση η οποία δόθηκε.

 

Το μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

“Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική παράταξη «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 60,56%.
Με τη βοήθεια όλων σας, την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών και την εμπιστοσύνη του Σητειακού λαού, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον πρώτο στόχο, τη νίκη στις εκλογές. Ο επόμενος μεγάλος και καθοριστικός στόχος, η εκπλήρωση των προσδοκιών των συνδημοτών, με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία συνθηκών για ανάπτυξη και ευημερία στην πόλη και τα χωριά.
Με καθημερινή και εντατική προσπάθεια, προσηλωμένοι στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τις ανάγκες της κοινωνίας, όλοι μαζί Ενώνουμε Δυνάμεις και αλλάζουμε βήμα- βήμα την εικόνα του τόπου.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”.
Ζερβάκης Γιώργος
Δήμαρχος Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456