Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕυχαριστήρια επιστολή της Διοίκησης του Γ.Ν. Σητείας προς τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας ευχαριστεί θερμά το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την ευγενική δωρεά ενός χειρουργικού προβολέα οροφής τεχνολογίας LED και τις εργασίες εγκατάστασης του για την κάλυψη των αναγκών του Χειρουργείου του Νοσοκομείου.   Σε μια περίοδο βαθιάς υγειονομικής κρίσης που δυνητικά απειλεί τόσο την αποτελεσματική λειτουργία των δημόσιων δομών υγείας όσο και το ίδιο το αξιακό σύστημα των κοινωνιών,...
Stavroula15. June 2020
diikitria ok foto

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας ευχαριστεί θερμά το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την ευγενική δωρεά ενός χειρουργικού προβολέα οροφής τεχνολογίας LED και τις εργασίες εγκατάστασης του για την κάλυψη των αναγκών του Χειρουργείου του Νοσοκομείου.

 

Σε μια περίοδο βαθιάς υγειονομικής κρίσης που δυνητικά απειλεί τόσο την αποτελεσματική λειτουργία των δημόσιων δομών υγείας όσο και το ίδιο το αξιακό σύστημα των κοινωνιών, τη δομή και τη φυσική τους συνέχεια, η στήριξη που μας παρέχετε είναι εξαιρετικά σημαντική και αξιομνημόνευτη και αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

 

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια μας για αναμόρφωση και αναβάθμιση ενός τόσο ευαίσθητου τομέα όπως η παροχή υπηρεσιών υγείας.

 

Τέλος μαζί με τις ευχαριστίες μου θέλω να εκφράσω και τη βαθιά ευγνωμοσύνη που νιώθω προς το σητειακό λαό για τα κοινωνικά αντανακλαστικά που επιδεικνύει καθιστώντας σαφές ότι ο εθελοντισμός και η προσφορά σε συνδυασμό με την κρατική μέριμνα κάνουν δυνατή την υλοποίηση του οράματος κάθε πολίτη για ένα ευέλικτο και σύγχρονο σύστημα δημόσιας υγείας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΔΑΡΑΤΣΙΑΝΟΥ

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456