Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ προστασία του υδάτινου στοιχείου στην πρεμιέρα των ΕΠΑΛ

Μια καλή πρώτη ημέρα είχαν οι εξεταζόμενοι στο ΕΠΑΛ Σητείας, σύμφωνα με τις πρώτες δικές τούς εκτιμήσεις, αφού εξερχόμενοι από τη διαδικασία χαρακτήρισαν εύκολα τα θέματα.   Μία ομιλία, που απευθύνεται στους συμμαθητές και στις συμμαθήτριες τους, με θέμα τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι μπορούν να προστατέψουν το υδάτινο στοιχείο, κλήθηκαν να αναπτύξουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων όπου εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά (Γενικής Παιδείας).  ...
Stavroula16. June 2020

Μια καλή πρώτη ημέρα είχαν οι εξεταζόμενοι στο ΕΠΑΛ Σητείας, σύμφωνα με τις πρώτες δικές τούς εκτιμήσεις, αφού εξερχόμενοι από τη διαδικασία χαρακτήρισαν εύκολα τα θέματα.

 

Μία ομιλία, που απευθύνεται στους συμμαθητές και στις συμμαθήτριες τους, με θέμα τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι μπορούν να προστατέψουν το υδάτινο στοιχείο, κλήθηκαν να αναπτύξουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων όπου εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά (Γενικής Παιδείας).

 

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ θα συνεχιστούν την Πέμπτη 18 Ιουνίου, με το μάθημα των Μαθηματικών (‘Αλγεβρα), που είναι επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456