Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΟ Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλη Καρτωνάκη στο Δήμο Σητείας

Τα θέματα που απασχολούν τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στο σύνολο τούς στον Δήμο Σητείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων  σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευση Κρήτης Μανόλη Καρτωνάκη, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Λασιθίου Μανόλης Μακράκης, και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Λασιθίου Μιχάλη Παπαδάκη. Στη σύσκεψη εκτός από τούς διευθυντές και τον Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Σητείας Α. Αλεξάκης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας...
Stavroula7. July 2020

Τα θέματα που απασχολούν τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στο σύνολο τούς στον Δήμο Σητείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων  σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευση Κρήτης Μανόλη Καρτωνάκη, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Λασιθίου Μανόλης Μακράκης, και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Λασιθίου Μιχάλη Παπαδάκη.

Στη σύσκεψη εκτός από τούς διευθυντές και τον Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Σητείας Α. Αλεξάκης συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και οι Αντιδήμαρχοι Σητείας Ε. Πλατανάκη, Γ. Παπαδάκης, Ν. Μακρυνάκης, Γ. Αϊλαμάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ Μ. Περάκης, ο Γ.Γ. του Δήμου Μ. Μακρονικολακης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456