Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΈνωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σητείας

Από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε, ότι την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 έλαβε χώρα σύσκεψη  στον Δήμο Σητείας για την εκπαίδευση, με παρόντες όλους τους ενδιαφερόμενους πλην ημών. Παρόλο που η Ένωση Συλλογων Γονέων και Κηδεμόνων έχει θεσμικό ρόλο, ο Περιφερειακός Διευθυντής εκπαιδεύσεως Κρήτης μετά των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας μας αγνόησαν πλήρως, δεν θεώρησαν ότι οι πραγματικοί και βασικοί ενδιαφέροντες, δηλαδή οι γονείς έχουν λόγο. Ελπίζουμε στην επόμενη συγκέντρωση να είναι πιο...
Stavroula11. July 2020
enosh sylogvn

Από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε, ότι την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 έλαβε χώρα σύσκεψη  στον Δήμο Σητείας για την εκπαίδευση, με παρόντες όλους τους ενδιαφερόμενους πλην ημών. Παρόλο που η Ένωση Συλλογων Γονέων και Κηδεμόνων έχει θεσμικό ρόλο, ο Περιφερειακός Διευθυντής εκπαιδεύσεως Κρήτης μετά των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας μας αγνόησαν πλήρως, δεν θεώρησαν ότι οι πραγματικοί και βασικοί ενδιαφέροντες, δηλαδή οι γονείς έχουν λόγο.
Ελπίζουμε στην επόμενη συγκέντρωση να είναι πιο προσεκτικοί και να λάβουμε πρόσκληση για να θέσουμε κι εμείς τα θέματα που θεωρούμε σημαντικά ως αναφορά την εκπαίδευση.
Οι γονείς δεν θέλουν να έχουν ρόλο κομπάρσου στην διαμόρφωση της παιδαγωγικής και της μορφώσεως των παιδιών τους.

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σητείας

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456