Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑπό την μοναδική παραλία του Βάι το μήνυμα για ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι

Σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη και το καλοκαίρι της ήταν και θα παραμείνει η μοναδική παραλία του Βάι Σητείας. Mε την ανάρτηση της γαλάζιας σημαίας στην εξωτική παραλία του Βάι στάλθηκε το μήνυμα για μια καλή τουριστική σεζόν χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις σε ολόκληρη την περιοχή. H παραλία του Bάι είναι από τις πλέον ασφαλείς και φιλόξενες για ντόπιους και ξένους τηρώντας ευλαβικα όλα τα μέτρα ασφαλείας. Θέλοντας να δώσουν έμφαση στο γεγονός, σήμερα το...
Stavroula12. July 2020

Σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη και το καλοκαίρι της ήταν και θα παραμείνει η μοναδική παραλία του Βάι Σητείας.

Mε την ανάρτηση της γαλάζιας σημαίας στην εξωτική παραλία του Βάι στάλθηκε το μήνυμα για μια καλή τουριστική σεζόν χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις σε ολόκληρη την περιοχή. H παραλία του Bάι είναι από τις πλέον ασφαλείς και φιλόξενες για ντόπιους και ξένους τηρώντας ευλαβικα όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Θέλοντας να δώσουν έμφαση στο γεγονός, σήμερα το μεσημέρι στην ανάρτηση της γαλάζιας σημαίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης, ο αντιδήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Αιλαμάκης, η κα Μαρία Σπανουδάκη Πρόεδρος της ΜΑΔΕΣ,ο κ Νίκος Κουρουπάκης επικεφαλής της Δημοτική παράταξη “ΣΗΤΕΙΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”, ο κ Ξενικάκης Κωνσταντίνος Περιφερειακός Σύμβουλος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456