Sitiaka is loading for You ...

 

Σητεία2.400 τεστ covid 19 για το Αεροδρόμιο Σητειας

Ένας από τούς φορείς που συνεπικουρούν στην διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τον covid 19 είναι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κλήθηκε εκπροσωπούμενη από τον προϊστάμενο της στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας  κ Παύλο Καπετανάκη Αντιπύραρχο να παραδώσει στον αερολιμενάρχη Σητείας 2.400 τεστ για covid 19. “Τα συγκεκριμένα τεστ θα χρησιμοποιηθούν όταν κριθεί απαραίτητο και όταν ο μηχανισμός είναι έτοιμος σε επιβάτες που θα περάσουν από το αεροδρομιο Σητείας με σκοπό την ασφάλεια και των...
Stavroula13. July 2020

Ένας από τούς φορείς που συνεπικουρούν στην διαχείριση των θεμάτων που αφορούν τον covid 19 είναι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κλήθηκε εκπροσωπούμενη από τον προϊστάμενο της στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας  κ Παύλο Καπετανάκη Αντιπύραρχο να παραδώσει στον αερολιμενάρχη Σητείας 2.400 τεστ για covid 19.

“Τα συγκεκριμένα τεστ θα χρησιμοποιηθούν όταν κριθεί απαραίτητο και όταν ο μηχανισμός είναι έτοιμος σε επιβάτες που θα περάσουν από το αεροδρομιο Σητείας με σκοπό την ασφάλεια και των επισκεπτών αλλά και των κατοίκων του νησιού” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ  Καπετανάκης .

Η διαδικασία εφαρμόζετε ήδη στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων λόγω της άφιξης πτήσεων εξωτερικού.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456