Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΠώς μπορεί να παραχθεί έργο εντός αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου;

Έντονος είναι προβληματισμος των δημοτών μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι φυσικό επακόλουθο να μπαίνει ο προβληματισμός για το αν μπορεί να παραχθεί ωφέλιμο έργο για τούς δημότες  εντός του συγκεκρημένου Δημοτικού Συμβουλίου όταν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις  πρωταγωνιστούν. Έγινε λόγος για καταγγελτικές και καταδοτικές συμπεριφορές, για μισαλλοδοξία και εκδικητικότητα, για μεθόδευση και πολιτικό βατερλό και πολλά άλλα.   Ένα χαρακτιρηστικο απόσπασμα, και όχι το μόνο, της συνεδρίασης ήταν η αντικατάσταση των μελών...
Stavroula19. July 2020

Έντονος είναι προβληματισμος των δημοτών μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι φυσικό επακόλουθο να μπαίνει ο προβληματισμός για το αν μπορεί να παραχθεί ωφέλιμο έργο για τούς δημότες  εντός του συγκεκρημένου Δημοτικού Συμβουλίου όταν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις  πρωταγωνιστούν.

Έγινε λόγος για καταγγελτικές και καταδοτικές συμπεριφορές, για μισαλλοδοξία και εκδικητικότητα, για μεθόδευση και πολιτικό βατερλό και πολλά άλλα.

 

Ένα χαρακτιρηστικο απόσπασμα, και όχι το μόνο, της συνεδρίασης ήταν η αντικατάσταση των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456