Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣητείαΤο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενισχύει 16 πληττόμενες οικογένειες του Δήμου Σητείας από τον covid19

Δήμος Σητείας/Κοινωνική Προστασία. Τη περασμένη Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την επικοινωνία του προγράμματος διατακτικών “” Είμαστε Οικογένεια – COVID-19″” στο γραφείο του Αντιδημάρχου Κου Αϊλαμάκη Γεωργίου, αρμοδίου για θέματα Κοινωνικής Προστασίας, με την υπεύθυνη της Κοινωνικής Δράσης “” Μπορούμε”” Κα Μαρίας Δανδουλάκη, κοινωνική λειτουργός και της Προϊσταμένης της Κοινωνικής Προστασίας Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου, Κας Κολυδάκη Αργυρώς όπου και υπεγράφη ένα συμφωνητικό συνεργασίας. Ενημερωτικά : “”Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΔΩΡΗΤΗΣ), ανταποκρινόμενο...
Stavroula3. August 2020
Δήμος Σητείας/Κοινωνική Προστασία.
Τη περασμένη Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την επικοινωνία του προγράμματος διατακτικών “” Είμαστε Οικογένεια – COVID-19″” στο γραφείο του Αντιδημάρχου Κου Αϊλαμάκη Γεωργίου, αρμοδίου για θέματα Κοινωνικής Προστασίας, με την υπεύθυνη της Κοινωνικής Δράσης
“” Μπορούμε””
Κα Μαρίας Δανδουλάκη, κοινωνική λειτουργός και της Προϊσταμένης της Κοινωνικής Προστασίας Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου, Κας Κολυδάκη Αργυρώς όπου και υπεγράφη ένα συμφωνητικό συνεργασίας.
Ενημερωτικά :
“”Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΔΩΡΗΤΗΣ), ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας ανακοίνωσε τη διεθνή πρωτοβουλία δράσης για τον COVID-19 για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σε παγκόσμιο επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ΙΣΝ στην Ελλάδα μεταξύ άλλων υποστηρίζει τη δράση που υλοποιείται από το ΜΗ κερδοσκοπικό οργανισμό “” ΜΠΟΡΟΎΜΕ”” και η οποία έχει σα στόχο τη παροχή vouchers για τη κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία .
Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί από το μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και Δεκέμβριο του 2020 σε συνεργασία με 200 δήμους ανά την Ελλάδα, οι οποίοι καλύπτουν το 92 % του πληθυσμού.
Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Διαχειριστής”‘.
Γιώργος Αιλαμακης
Αντιδήμαρχος Κ.Π.
Υ.Γ.
Επιλογή από το Δήμο με βάση οικονομικά – κοινωνικά κριτήρια.
Μηνιαίες προμήθειες διατακτικών σούπερ μάρκετ, για τους οφελούμενους για κάλυψη έκτακτων επισιτιστικων αναγκών τους .
Μια μόνο διατακτική ανά οικογένεια.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456