Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΕξώδικο απέστειλαν οι εργαζόμενοι καθαριότητας του Δήμου προς τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Μιχάλη Περάκη

Για νοοτροπία ξένη προς τη δημοκρατία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι καθαριότητας του Δήμου, σε εξώδικο που απέστειλαν, τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Μιχάλη  Περάκη. Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται να ισορροπούν  οι σχέσεις, με κάποιους από τούς τομείς διοίκησης,  της τωρινής δημοτικής αρχής με τούς εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου μετά και τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά  που έχουν δημοσιοποιήσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκπροσωπούμενοι από το σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ νομού Λασιθίου. Αναφερόμενοι σε δημόσια σχόλια μέσω διαδικτύου...
Stavroula9. August 2020
eksod

Για νοοτροπία ξένη προς τη δημοκρατία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι καθαριότητας του Δήμου, σε εξώδικο που απέστειλαν, τον πρόεδρο του ΔΟΚΑΣ κ Μιχάλη  Περάκη.

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται να ισορροπούν  οι σχέσεις, με κάποιους από τούς τομείς διοίκησης,  της τωρινής δημοτικής αρχής με τούς εργαζομένους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου μετά και τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά  που έχουν δημοσιοποιήσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκπροσωπούμενοι από το σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ νομού Λασιθίου.

Αναφερόμενοι σε δημόσια σχόλια μέσω διαδικτύου του προέδρου του ΔΟΚΑΣ κ Μιχάλη Περάκη μετά από πρόσκληση που απηύθυνε προς αυτούς για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τούς για ακόμα μια φορά εκτός των καθηκόντων τούς,  κάτι που όπως οι ίδιοι περιγράφουν στο εξώδικο τούς έγινε όχι όμως όπως ήθελε ο κ Περάκης με αποτέλεσμα να εκφράσει την δυσαρέσκιά του με αυτόν τον δημόσιο τρόπο, αγανακτούν και ζητούν από τον ίδιο να αποκαταστήσει την αλήθεια και να επανορθώσει ζητώντας δημόσια συγνώμη.

Δεν θα πρέπει να ξεχνούμε, όπως το έχει κάνει και ο ίδιος ο δήμαρχος κ Ζερβάκης άλλα και άλλοι αντιδήμαρχοι και όχι μόνο, ότι πολλές φορές οι εργάτες του δήμου υπερβάλλουν εαυτούς μιας και η  υποστελέχωση πολλών τομέων τούς φέρνει στα όρια τούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος τομέας που είχε τα σημαντικότερα εμφανή αποτελέσματα στην καθημερινότητα της πόλης με το που ανέλαβε τα καθήκοντα της η νέα δημοτική αρχή ηταν αυτός της καθαριότητας.

Και φυσικά δεν θα ξεχάσουμε τον πρόεδρο τον εργαζομένων κ Καραβελάκη, μόνο του, να ακολουθεί αποτελεσματικά παρά πόδα τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών  κ Παπαδάκη εκτελώντας κάθε εντολή (στους δρόμους της πόλης για διαγραμμίσει, σε έκτακτες τεχνικές παρεμβάσεις κ.α.) με τον κ Παπαδάκης να αναγνωρίζει την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα δημόσια.

 

το εξώδικο των εργαζομένων αναφέρει:

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456