Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΆγγλος υπήκοος θετικός στο τέστ για covid19 φιλοξενείται στη μονάδα του Νοσοκομείου Σητείας

Ραγδαία η εξάπλωση σε ολόκληρη την Κρήτη τον επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 με τα περιστατικά να επιβεβαιώνονται το ένα μετά το άλλο. Στην μονάδα covid 19 του Νοσοκομείου Σητείας φιλοξενείτε Άγγλος υπήκοος που διέμενε στο Παλαίκαστρο  και του οποίου το τεστ που έγινε κατά την είσοδο του στην Ελλάδα αποδείχθηκε  μετά από λίγα εικοσιτετράωρα θετικό. Στην μονάδα covid 19  βρίσκεται και ο συνοδός του το τεστ του οποίου αναμένετε   ενώ το ειδικά ναυλωμένο ασθενοφόρο για...
Stavroula9. August 2020
epohpandemion korono

Ραγδαία η εξάπλωση σε ολόκληρη την Κρήτη τον επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 με τα περιστατικά να επιβεβαιώνονται το ένα μετά το άλλο.

Στην μονάδα covid 19 του Νοσοκομείου Σητείας φιλοξενείτε Άγγλος υπήκοος που διέμενε στο Παλαίκαστρο  και του οποίου το τεστ που έγινε κατά την είσοδο του στην Ελλάδα αποδείχθηκε  μετά από λίγα εικοσιτετράωρα θετικό.

Στην μονάδα covid 19  βρίσκεται και ο συνοδός του το τεστ του οποίου αναμένετε   ενώ το ειδικά ναυλωμένο ασθενοφόρο για αυτές τις μεταφορές θα τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο το οποίο φιλοξενεί τα περιστατικά covid 19 στην Χερσόνησο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456