Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠροβληματισμός για την διαδικασία ιχνηλάτησης των περιστατικών του Παλαικάστρου

Έντονος προβληματισμός εκφράστηκε σήμερα στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη για τον covid 19 στον Δήμο Σητείας από όλους τούς εμπλεκόμενους μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Πως εφτασαν τα περιστατικά  στον Αγκαθιά Παλαικάστρου, τι έγινε πριν, κατά  και μετά την άφιξη τους, με ποιους ήρθαν σε επαφή και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα και κυρίως ποιος συντονίζει και καθοδηγεί τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Ερωτηματικά που μπαίνουν και εξακολουθούν να προβληματίζουν ακόμα και όταν πάρουν απάντηση. Σημαντικές ηταν οι πληροφορίες που...
Stavroula10. August 2020

Έντονος προβληματισμός εκφράστηκε σήμερα στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη για τον covid 19 στον Δήμο Σητείας από όλους τούς εμπλεκόμενους μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Πως εφτασαν τα περιστατικά  στον Αγκαθιά Παλαικάστρου, τι έγινε πριν, κατά  και μετά την άφιξη τους, με ποιους ήρθαν σε επαφή και αν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα και κυρίως ποιος συντονίζει και καθοδηγεί τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

Ερωτηματικά που μπαίνουν και εξακολουθούν να προβληματίζουν ακόμα και όταν πάρουν απάντηση.

Σημαντικές ηταν οι πληροφορίες που δόθηκαν από τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Σητείας Ηλία Ξυπόλιτο που μετέφερε το περιστατικό.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456