Sitiaka is loading for You ...

 

ΕλλάδαΗ εστίαση και πάλι στο στόχαστρο

Αντιδρούν οι επιχειρήσεις εστίασης στην Κρήτη για κλείσιμο των καταστημάτων τος από τις 11 το βράδι Οι Σύλλογοι ζητούν συνάντηση με την Κυβέρνηση Με αφορμή τις πληροφορίες για την ύπαρξη νέων μέτρων που θέλουν τα καταστήματα εστίασης να κλείνουν στις 11 το βράδυ, 46 σύλλογοι εστίασης σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ αυτών και αρκετοί Κρητικοί συνυπογράφουν ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούν συνάντηση με την Κυβέρνηση, προκειμένου να μην «οδηγηθεί ο κλάδος σε αφανισμό», όπως γράφουν...
Stavroula10. August 2020
2875724
Αντιδρούν οι επιχειρήσεις εστίασης στην Κρήτη για κλείσιμο των καταστημάτων τος από τις 11 το βράδι
Οι Σύλλογοι ζητούν συνάντηση με την Κυβέρνηση
Με αφορμή τις πληροφορίες για την ύπαρξη νέων μέτρων που θέλουν τα καταστήματα εστίασης να κλείνουν στις 11 το βράδυ, 46 σύλλογοι εστίασης σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ αυτών και αρκετοί Κρητικοί συνυπογράφουν ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητούν συνάντηση με την Κυβέρνηση, προκειμένου να μην «οδηγηθεί ο κλάδος σε αφανισμό», όπως γράφουν χαρακτηριστικά.
Οι Σύλλογοι της Κρήτης, οι οποίοι συνυπογράφουν το ψήφισμα είναι οι:
Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας Δήμου ΣΗΤΕΙΑΣ.
Σωματείο Καφέ Εστίασης ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.
Σύλλογος Επαγγελματιών Εστίασης Ν. ΧΑΝΙΩΝ.
Σωματείο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Δήμου ΡΕΘΥΜΝΗΣ.
Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Κοινωνικής Εστίασης ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΣΕΕΔΝΗ Σύνδεσμος Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:
Η Εστίαση για άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο επίκεντρο των τελευταίων εξελίξεων και παρόλο που έχει χτυπηθεί ,πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και που ακόμα περιμένει τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση στους βασικούς πυλώνες στήριξης ( Επιδότηση Ασφαλιστικών Εισφορών, Μονοψήφιο συντελεστή ΦΠΑ κ.α.), ακούγεται ότι θα θεσπιστεί ωράριο μέχρι τις 23:00 σε όλο τον κλάδο.
Καλούμε την Κυβέρνηση σε άμεση συνάντηση με τα αρμόδια όργανα της Εστίασης ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην οδηγηθεί ο μεγαλύτερος κλάδος σε αφανισμό.
Η μη συμμόρφωση κάποιων δεν είναι μόνο δική μας ευθύνη. Πριν καταδικάσουμε τις παραβατικς συμπεριφορές ,ας αναλογισθούμε και τι ποσοστό αυτής της συμπεριφοράς αντιστοιχεί σε όλους. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να έχουμε ισοπεδωτική λογική και πρακτική του οδοστρωτήρα. Είναι υπόθεση όλων και έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναλαμβάνοντας όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν. Λάθη έχουν γίνει εκατέρωθεν.
Ήρθε η ώρα να χτίσουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας και δημιουργίας αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και επιχειρήσεων και να θέσουμε νέες βάσεις για το μέλλον όλων μας.
Διάθεση υπάρχει, συνεργασία όχι. Ας γίνει η αρχή. Εμείς προς το παρόν είμαστε ακόμα εδώ !!!

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456