Sitiaka is loading for You ...

 

ΕλλάδαΚικίλιας: Δεκέμβριο το εμβόλιο στην Ελλάδα

Τέλη Δεκεμβρίου, θα παραδοθούν στην Ελλάδα 700.000 δόσεις του εμβολίου κατά του covid-19, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας στον τηλεοπικό σταθμό ΣΚΑΪ. “Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι άσκοπος και θα υπάρξει φως στο τέλος του τούνελ“, ανέφερε ο κ. Κικίλιας. Ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα ξεκινήσει σταδιακά, αρχής γενομένης από τις ευπαθείς ομάδες. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κικίλια, ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός. Συνολικά, η χώρα μας θα παραλάβει...
Stavroula18. August 2020
Κικίλιας

Τέλη Δεκεμβρίου, θα παραδοθούν στην Ελλάδα 700.000 δόσεις του εμβολίου κατά του covid-19, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας στον τηλεοπικό σταθμό ΣΚΑΪ. “Οι συμπολίτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αγώνας που δίνουμε δεν είναι άσκοπος και θα υπάρξει φως στο τέλος του τούνελ“, ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού θα ξεκινήσει σταδιακά, αρχής γενομένης από τις ευπαθείς ομάδες. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κικίλια, ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός.

Συνολικά, η χώρα μας θα παραλάβει σταδιακά μέχρι τον Ιούνιο του 2021 περίπου 3 εκατ. δόσεις από τη συμφωνία της ΕΕ. με τις φαρμακευτικές εταιρείες, που αναπτύσσουν εμβόλια. Φυσικά, όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον κάποιο εμβόλιο λάβει άδεια κυκλοφορίας από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ.

 

Virus.com.gr

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456