Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΚαταστροφή για μια ακόμα ελαιοκομική χρονιά

Καταστροφική φαίνεται να είναι η προσβολή του δάκου και για τη φετινή παραγωγή όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία. Αν και η δακοκτονία φέτος κινήθηκε σε άλλο επίπεδο με την χρήση των gps από τα συνεργεία ψεκασμού να εγγυώνται  μια  συνολική και αξιόπιστη  παρέμβαση, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση του πληθυσμού του δάκου το τελευταίο 10ημερο η οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λαμβάνοντας υπ όψει την πορεία του προγράμματος...
Stavroula22. August 2020

Καταστροφική φαίνεται να είναι η προσβολή του δάκου και για τη φετινή παραγωγή όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Αν και η δακοκτονία φέτος κινήθηκε σε άλλο επίπεδο με την χρήση των gps από τα συνεργεία ψεκασμού να εγγυώνται  μια  συνολική και αξιόπιστη  παρέμβαση, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε.

Διαπιστώνεται ραγδαία αύξηση του πληθυσμού του δάκου το τελευταίο 10ημερο η οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λαμβάνοντας υπ όψει την πορεία του προγράμματος της δακοκτονίας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην περιοχή της κοινότητας Πραισού όπου παράγεται ίσως το ποιοτικότερο λάδι της επαρχίας με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής των συνεργείων κ Σπύρου Νικάκη να είναι αποκαρδιοτικές.

Πολλοί είναι αυτοί που αποδίδουν την σημερινή κατάσταση στην περαιτέρω ανθεκτικότητα του δάκου στα προϊόντα καταπολέμησης αλλά και στις καιρικές συνθήκες.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456