Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣε πρώτο πλάνο οι συνθήκες λειτουργίας του νέου Πυροσβεστικου Κλιμακίου στον Χανδρά

Ο πρόεδρος της  Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης κ Μανώλης Αντωνακάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Ένωσης κ.κ. Ατσαλάκη Στερεό και Μπλαβογιλάκη Ευάγγελο επισκέφθηκε σήμερα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητεία στα πλαίσια σειράς συναντήσεων σε όλες τις πυροσβεστικές μονάδες την Κρήτης. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας είχε την ευκαιρία να θέσει πολλά και σημαντικά θέματα προς συζήτηση όπως αυτό  της μετατροπής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Υπηρεσία αλλά και το πρόσφατο ζήτημα που έχει προκύψει με την έναρξη λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χανδρά και οι συνθήκες κάτω...
Stavroula25. August 2020

Ο πρόεδρος της  Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης κ Μανώλης Αντωνακάκης συνοδευόμενος από στελέχη της Ένωσης κ.κ. Ατσαλάκη Στερεό και Μπλαβογιλάκη Ευάγγελο επισκέφθηκε σήμερα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητεία στα πλαίσια σειράς συναντήσεων σε όλες τις πυροσβεστικές μονάδες την Κρήτης.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας είχε την ευκαιρία να θέσει πολλά και σημαντικά θέματα προς συζήτηση όπως αυτό  της μετατροπής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σητείας σε Υπηρεσία αλλά και το πρόσφατο ζήτημα που έχει προκύψει με την έναρξη λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χανδρά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συμβαίνει αυτό.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456