Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤαφόπλακα για την περιοχή το νομοσχέδιο για τα εκτός σχεδίου. Την απόσυρση του ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα κλήθηκε να συζητήσει εσπευσμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας, αν μέσω θέρους και πανδημίας, σε έκτακτη συνεδρίαση του που αφορά  το σχέδιο Νόμου « Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας » το οποίο έχει αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση με καταληκτική ημερομηνία την 28η Αυγούστου. Την απόσυρση του ζητά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης “σύμφωνα με τα νέα δεδομένα το νομοσχέδιο θα αποτελέσει την ταφόπλακα,...
Stavroula27. August 2020

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα κλήθηκε να συζητήσει εσπευσμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας, αν μέσω θέρους και πανδημίας, σε έκτακτη συνεδρίαση του που αφορά  το σχέδιο Νόμου « Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας » το οποίο έχει αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση με καταληκτική ημερομηνία την 28η Αυγούστου.

Την απόσυρση του ζητά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης “σύμφωνα με τα νέα δεδομένα το νομοσχέδιο θα αποτελέσει την ταφόπλακα, ειδικά για την δικιά μας περιοχή απαξιώνοντας στην πλειοψηφία τούς τις  περιουσίες των δημοτών καταδικάζοντας έτσι οριστικά την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456