Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΔέσποινα Συντιχάκη: “Η Ιατρική ήταν όνειρο ζωής”

Για την Δέσποινα η Ιατρική ήταν όνειρο και στόχος ζωής. Το στοιχείο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που την γοήτευε και ο τομέας της έρευνας τη συναρπάζει. Οι βάσεις που είχε βάλει από πολύ νωρίς δεν θα μπορούσαν παρά να την οδηγήσουν στην επιτυχία. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δικών της ανθρώπων, των καθηγητών και των φίλων στην προσπάθεια της αυτή που είχε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Δέσποινα Συντιχάκη φοιτήτρια πλέον στην...
Stavroula29. August 2020

Για την Δέσποινα η Ιατρική ήταν όνειρο και στόχος ζωής. Το στοιχείο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που την γοήτευε και ο τομέας της έρευνας τη συναρπάζει. Οι βάσεις που είχε βάλει από πολύ νωρίς δεν θα μπορούσαν παρά να την οδηγήσουν στην επιτυχία.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος των δικών της ανθρώπων, των καθηγητών και των φίλων στην προσπάθεια της αυτή που είχε ακριβώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Δέσποινα Συντιχάκη φοιτήτρια πλέον στην Ιατρική Ηρακλείου είναι ένα από τα παιδιά που δούλεψε σκληρά και ανταμείφθηκε για αυτό. Καλή σταδιοδρομία.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456