Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣυγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σητείας στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Για τα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία της ζωής τους και κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε, η επιτυχία είναι η ανταμοιβή της προσωπικής τους επίπονης προσπάθειας και η ικανοποίηση ότι...
Stavroula31. August 2020
dimarxos foto ok

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Για τα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν σε αυτήν την πρώτη δοκιμασία της ζωής τους και κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες που βιώνουμε, η επιτυχία είναι η ανταμοιβή της προσωπικής τους επίπονης προσπάθειας και η ικανοποίηση ότι οι κόποι και οι αγώνες πολλών χρόνων ευοδώθηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για τη συνδρομή και συμπαράστασή τους.

Στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν, θα ήθελα να υπενθυμίσω πως το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη αποτυχία, αλλά από πολλές δοκιμασίες, με επιμονή, πίστη και προσήλωση σε σταθερούς στόχους.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους.

 

                                                                                Ο Δήμαρχος Σητείας

                                                                                   Ζερβάκης Γεώργιος

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456