Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε υψηλό επίπεδο και με σημαντικές προοπτικές το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας στη Σητεία

Παρά τη γενικότερη πτωτική εικόνα  σε υψηλά επίπεδα κατάφερε να διατηρηθεί το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ στη Σητεία. Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων με βάση το ΦΕΚ 1853/15-05-20 είναι 150 μαθητές. Λαμβάνοντα υπόψη τη δημιουργία ενός νέου τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας στην Καλαμάτα παράλληλα με την κατακόρυφη πτώση των βάσεων,  σε πολλές περιπτώσεις και πάνω από 5.000 μονάδες, το τμήμα της Σητείας κατάφερε να διατηρήσει μια αξιοπρεπή θέση και να είναι το δεύτερο σε...
Stavroula8. September 2020

Παρά τη γενικότερη πτωτική εικόνα  σε υψηλά επίπεδα κατάφερε να διατηρηθεί το Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ στη Σητεία. Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων με βάση το ΦΕΚ 1853/15-05-20 είναι 150 μαθητές.

Λαμβάνοντα υπόψη τη δημιουργία ενός νέου τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας στην Καλαμάτα παράλληλα με την κατακόρυφη πτώση των βάσεων,  σε πολλές περιπτώσεις και πάνω από 5.000 μονάδες, το τμήμα της Σητείας κατάφερε να διατηρήσει μια αξιοπρεπή θέση και να είναι το δεύτερο σε βαθμολογία τμήμα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης) και να προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών στους φοιτητές του.

Ο κ Γιώργος Φραγκιαδάκης, Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος, μας έδωσε το στίγμα για τη νέα, ιδιαίτερη χρονιά, και μας μίλησε για τις προοπτικές του τμήματος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456