Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΈφτασαν στον Δήμο Σητείας 2.480 μάσκες για τις σχολικές μονάδες

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο η διανομή μασκών για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Σητείας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, εθελοντικά σήμερα Σάββατο η υπάλληλος του Δήμου κα Γιατζάκη Μαρία  βρέθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ από όπου γίνεται η παραλαβή προκειμενου να εξυπηρετήσει όσους το επιθυμούσαν. Oι μάσκες που προορίζονται για τις σχολικές μονάδες μπορούν να παραληφθούν από τον εκπρόσωπο του εκάστοτε σχολείου την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 7π.μ έως τις 3μ.μ από το Κοινωνικό...
Stavroula12. September 2020
Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο η διανομή μασκών για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Σητείας. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, εθελοντικά σήμερα Σάββατο η υπάλληλος του Δήμου κα Γιατζάκη Μαρία  βρέθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ από όπου γίνεται η παραλαβή προκειμενου να εξυπηρετήσει όσους το επιθυμούσαν.
Oι μάσκες που προορίζονται για τις σχολικές μονάδες μπορούν να παραληφθούν από τον εκπρόσωπο του εκάστοτε σχολείου την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 7π.μ έως τις 3μ.μ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο κτήριο του ΚΑΠΗ.
 Ο κάθε εκπρόσωπος θα πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό των μαθητών και των εκπαιδευτικών καθώς υπάρχουν δύο μεγέθη μασκών (Νο1 για τους μαθητές του νηπιαγωγείου έως και την Δ’ Δημοτικού. Νο2 για τις υπόλοιπες τάξεις και τους εκπαιδευτικούς).
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μαρία Γιατζάκη υπάλληλο  του Δήμου Σητείας
Στα τηλέφωνα 6976310958-2843024228

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456