Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠροβλήματα στον Βόρειο Οδικό Άξονα λόγω έντονων βροχοπτώσεων

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που έλαβαν χώρα κυρίως στα βόρεια χωριά της επικράτειας του Δήμου, δημιουργήθηκαν καταπτώσεις επί του επαρχιακού οδικού δικτύου από Σητεία μέχρι Λαστρο. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, κινητοποίησε το τμήμα επιφυλακής και με χειριστές jcb, καθαρίζουν και απομακρύνουν τα διάφορα υλικά από τις καταπτώσεις… Ευχαριστώ θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, που αν και Κυριακή, έδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού ώστε το οδικό δίκτυο και αξιόπιστο και ασφαλές…. Υ.Γ. Παρακαλώ τους οδηγούς...
Stavroula20. September 2020
ail1
ail2
Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που έλαβαν χώρα κυρίως στα βόρεια χωριά της επικράτειας του Δήμου, δημιουργήθηκαν καταπτώσεις επί του επαρχιακού οδικού δικτύου από Σητεία μέχρι Λαστρο.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, κινητοποίησε το τμήμα επιφυλακής και με χειριστές jcb, καθαρίζουν και απομακρύνουν τα διάφορα υλικά από τις καταπτώσεις…
Ευχαριστώ θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, που αν και Κυριακή, έδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού ώστε το οδικό δίκτυο και αξιόπιστο και ασφαλές….
Υ.Γ.
Παρακαλώ τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την μετακίνηση τους στο βόρειο οδικό δίκτυο από Σητεία προς Άγιο Νικόλαο και αντίθετα.
Αντιδημαρχεία Πολιτικής Προστασίας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456