Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΘετικός στο τεστ covid-19 ο ένας εκ των διακινητών

Κεκλισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε σήμερα η εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητειας με τους εμπλεκόμενους για την διαχείριση της πανδιμίας covid-19 λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Ο Δήμαρχος Σήτειας ανάλαβε να ενημερώσει σήμερα για λογαριασμό όλων των εμπλεκομένων προκυμμένου να υπάρξει μια συνολική   ενημέρωση. Τα νεότερα επικεντρώνονται  στο θετικό τεστ του ενός εκ των διακινητών ο οποίος φυλάσσετε στο αστυνομικό τμήμα Σητείας με όλα τα προβλεπόμενα ενώ τις επόμενες ώρες θα διενεργηθεί και το δεύτερο επαναλαμβανόμενο...
Stavroula21. September 2020

Κεκλισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε σήμερα η εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητειας με τους εμπλεκόμενους για την διαχείριση της πανδιμίας covid-19 λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Ο Δήμαρχος Σήτειας ανάλαβε να ενημερώσει σήμερα για λογαριασμό όλων των εμπλεκομένων προκυμμένου να υπάρξει μια συνολική   ενημέρωση.

Τα νεότερα επικεντρώνονται  στο θετικό τεστ του ενός εκ των διακινητών ο οποίος φυλάσσετε στο αστυνομικό τμήμα Σητείας με όλα τα προβλεπόμενα ενώ τις επόμενες ώρες θα διενεργηθεί και το δεύτερο επαναλαμβανόμενο τεστ στους υπόλοιπους που βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων του Λιμένα Σητείας.

Ψυχραιμία συστήνει ο Δήμαρχος Σητειας κ Γιώργος Ζερβάκης προς το παρόν αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456