Sitiaka is loading for You ...

 

ΚρήτηΤο μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με μήνυμα του τονίζει πως η φετινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες του κλάδου, υπογραμμίζοντας τις πρωτοβουλίες και την στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τον τουρισμό και τη διασύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα. Ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: «Για την Περιφέρεια Κρήτης, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αφιερώνεται σε όλους τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες του κλάδου. Τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε...
Stavroula27. September 2020
40009-696x391

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με μήνυμα του τονίζει πως η φετινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες του κλάδου, υπογραμμίζοντας τις πρωτοβουλίες και την στρατηγική της Περιφέρειας Κρήτης για τον τουρισμό και τη διασύνδεσή του με τον πρωτογενή τομέα. Ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει:

«Για την Περιφέρεια Κρήτης, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αφιερώνεται σε όλους τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες του κλάδου. Τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε καθεστώς εργασιακής επισφάλειας και αβεβαιότητας. Ο φετινός εορτασμός είναι ιδιαίτερος. Αφενός επειδή ο παγκόσμιος τουρισμός βιώνει τις συνέπειες της πανδημίας και αφετέρου επειδή συνδέει τον τουρισμό με τον αγροτικό τομέα.

Από τη δική μας πλευρά στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τον νευραλγικό αυτό κλάδο. Ευελπιστούμε ότι αυτή η κρίση θα δώσει τη δυνατότητα για μια δυνατή επανεκκίνηση τα επόμενα χρόνια. Μια σταθερή ανοδική πορεία για τον τουρισμό στην Κρήτη, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων.

Αξιοποιώντας, όμως το φετινό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, επισημαίνουμε ότι συνεχίζουμε με σταθερά βήματα στο δρόμο για τη διασύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα. Το σχέδιο μας είναι φιλόδοξο, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Κρήτης και του τουρισμού».

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456