Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΔιευθυντής ΓΕΛ Σητείας: “Τα προβλήματα λύνονται με ανοιχτά σχολεία”

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας  με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών  ΓΕΛ Σητείας, εκπρόσωπο του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά  και  εκπροσώπων των μαθητών. Από την πλευρά  του Δήμου στη συνάντηση παραβρέθηκε  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Γιώργος Αιλαμάκης. Ζητούμενο στην συζήτηση η κινητοποίηση των παιδιών, τα υπαρκτά προβλήματα, οι λύσεις, η διάρκεια των κινητοποιήσεων. Υπαρκτά τα ζητήματα που θέτουν τα παιδιά όμως  αυτά λύνονται με ανοιχτά σχολεία” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ...
Stavroula29. September 2020

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας  με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών  ΓΕΛ Σητείας, εκπρόσωπο του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά  και  εκπροσώπων των μαθητών. Από την πλευρά  του Δήμου στη συνάντηση παραβρέθηκε  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Γιώργος Αιλαμάκης.

Ζητούμενο στην συζήτηση η κινητοποίηση των παιδιών, τα υπαρκτά προβλήματα, οι λύσεις, η διάρκεια των κινητοποιήσεων.

Υπαρκτά τα ζητήματα που θέτουν τα παιδιά όμως  αυτά λύνονται με ανοιχτά σχολεία” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Σάββας Καλένης Διευθυντής ΓΕΛ Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456