Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΗ BioSitia S.A. ανάμεσα στα elite olive oils!

Η εταιρεία Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε., συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση στην παραγωγή και εμφιάλωση υψηλής ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Βιολογικής καλλιέργειας και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Π.Ο.Π. Σητεία Λασιθίου Κρήτης, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν στους σημαντικότερους διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς ελαιολάδου, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις. Η αρχή έγινε στον 5ο Διαγωνισμό Ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ 2020, με την απονομή Επαίνων στην κατηγορία του Μεσαίας Έντασης Φρουτώδους Βιολογικού και στην κατηγορία Μεσαίας Έντασης Φρουτώδους Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Π.Ο.Π. Σητεία....
Stavroula30. September 2020
oliv oil toplu
Η εταιρεία Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε., συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση στην παραγωγή και εμφιάλωση υψηλής ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Βιολογικής καλλιέργειας και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Π.Ο.Π. Σητεία Λασιθίου Κρήτης, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρόν στους σημαντικότερους διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς ελαιολάδου, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις.
Η αρχή έγινε στον 5ο Διαγωνισμό Ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ 2020, με την απονομή Επαίνων στην κατηγορία του Μεσαίας Έντασης Φρουτώδους Βιολογικού και στην κατηγορία Μεσαίας Έντασης Φρουτώδους Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Π.Ο.Π. Σητεία.
Ακολούθησε η μεγάλη διάκριση της Εταιρείας μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Berlin Global Olive Oil Awards, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους διαγωνισμούς ελαιόλαδου στον κόσμο. Τα προϊόντα “Toplou Monastery” κατάφεραν να αποσπάσουν 2 Silver Awards, ένα στην κατηγορία του «Βιολογικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου» και ένα για το «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητεία Λασιθίου Κρήτης», αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας και κατατάσσοντάς τα στα “Elite Olive Oils” του κόσμου.
Στον φετινό κατάλογο των διακρίσεων ήρθαν να προστεθούν δύο Χάλκινα Μετάλλια, το πρώτο στον Διαγωνισμό Olympia Health & Nutrition Awards, όπου η Εταιρεία μας βραβεύτηκε με μοναδικό κριτήριο την περιεκτικότητα του ελαιολάδου στις υγειοπροστατευτικές του ουσίες (Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες). Η περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες αποτελεί τον μοναδικό θεσμοθετημένο ισχυρισμό υγείας της Ε.Ε..
Το 2ο Χάλκινο Μετάλλιο, απονεμήθηκε στους Βιοκαλλιεργητές Σητείας ΑΕ από τον Διαγωνισμό ATHENA International Olive Oil Competition, για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Toplou Monastery” ΠΟΠ Σητεία, επιτυγχάνοντας άλλη μια σημαντική διάκριση για το ποιοτικής υπεροχής, πολυφημισμένο ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή μας.
Τέλος, η Τιμητική Διάκριση της Εταιρείας μας από τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ για το Βιολογικό Ελαιόλαδο «Toplou Monastery».
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είμαστε περήφανοι για τις διακρίσεις που πετύχαμε και παίρνουμε ώθηση για να συνεχίσουμε, με πίστη, αισιοδοξία και με συνεχή προσπάθεια θα καταφέρουμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά, με κυριότερο μέλημα πάντα να προσφέρουμε στους καταναλωτές το καλύτερο ποιοτικά προϊόν.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456